Manevre la parcarea camionului cu spatele

Posted by Istrate Cristian
Category:

Manevre la parcarea camionului cu spatele

 

 

Una din manevrele pe care orice sofer de camion incepator trebuie sa le invete este aceea de a parca cu spatele camionul cu remorca.Desi aceasta manevra poate fi intimidanta la inceput , ca orice alte manevre se poate perfectiona in timp cu o singura conditie: sa fie facuta corect  si fara emotii.
Va sugeram cateva trucuri pentru asta:

RECOMANDAREA # 1: INCERCATI SA EVITATI UNGHIURI MOARTE

Aceasta va poate  reduce riscul unui accident.
Sunt șanse să trebuiasca sa parcati lângă un alt vehicul sau o remorcă .
Dacă este absolut necesar să intrați în unghi orb, luați mai întâi o imagine mentală a zonei țintă. Apoi, așezați camionul într-o poziție buna cand parcati , ceea ce plasează remorca în cea mai bună poziție posibilă pentru a parca , cu un minim de unghi și manevre reduse.
ATENTIE!!!! VA DATI JOS DIN camion  SI VA UITATI DE CATE ORI E NEVOIE ! Ieșiți din vehicul atunci când vă parcati, pentru a verifica fizic poziția dvs. cât de des este necesar pentru a vă asigura o parcare sigură, chiar dacă înseamnă că trebuie sa o faceti de mai multe ori pana reusiti.
Utilizați cât mai mult timp pentru a parca in  siguranță, fără incidente. Pentru asta cu sigranta  merită să investești timp!

 

Cauti o parcare in UK? Te putem ajuta!

RECOMANDAREA# 2: Evitați utilizarea mai multor AJUTOARE

Sfatul meu este de a folosi doar un singur AJUTOR , care este un șofer de camion  cu experiență.
Adesea, oricine altcineva poate mai mult sa incurce  fără a fi de ajutor. Acest lucru se datorează faptului că o persoană neexperimentată va avea tendința să vada doar o anumita parte a vehicului .
Oricine nu este camionagiu , nu are suficientă experiență pentru a ști că trebuie să urmărească întregul ansamblu adica camion și remorcă.

RECOMANDAREA # 3: FACETI MANEVRA CU GRIJA.

Nu pot sublinia acest lucru suficient. Fiti foarte atent. Verificați în mod constant poziția tractorului și a remorcii.
Urmând sugestiile de mai sus, atunci când faceti o parcare  a unei remorci, cu siguranță nu   aveti  garantia succesului de fiecare dată . Dar va reduce în mod dramatic pagubele cauzate de eventuale  incidente.

Practica  este cea mai bună soluție pentru a învăța cum să realizați cu succes această mișcare în siguranță, de fiecare dată.

Drumuri line!

Leave a Reply

This website uses cookies and asks your personal data to enhance your browsing experience.